Centre d'Immersió Instal·lacions Escola d'Immersió Punts d'Immersió

Centre d'Immersió Canyelles
Cala CanyellesLa Cala Canyelles és un paratge natural de la Costa Brava poc alterat per la mà de l'home. Destaquen la transparència de la seva aigua, sobretot a l'estiu amb una temperatura superficial de 23ºC i la bona visibilitat de la qual pot gaudir el submarinista. La fauna i flora destaquen per la seva diversitat. Així podem gaudir d'extenses praderies de Posidònia Oceànica (bio-indicador de la bona qualitat de l'aigua) i de comunitats de pre-coral·ligen on es fàcil trobar-hi peix de roca com neros, congres, morenes, rascasses, algun que altre rap, així com llagostes. També és possible gaudir de la presència de peixos nectònics com servies, tonyines i espets. A la primavera són freqüents els peixos lluna.
Com Arribar-hi?
La Cala Canyelles està entre les poblacions de Lloret de Mar i Tossa de Mar. Desprès d'haver recorregut 2 km des del casc urbà de Lloret, hem de girar a la dreta a la primera cruïlla que trobem i seguidament a l'esquerra, direcció la platja (veure foto). A la cruïlla hi trobem un rètol de fons blanc que indica DIVING CENTER amb una fletxa vermella. Seguint aquesta carretera a 300m a la dreta trobem el centre d'immersió, al Club de Tennis Canyelles.
Serveis
  • Sortides guiades diàries amb embarcació
  • Bateigs d'immersió
  • Cursos PADI, ACUC, FECDAS, CMAS

  • Lloguer de material de submarinisme
  • Càrrega d'ampolles
  • Contrast d'ampolles
  • Reparació de material
  • Assegurances d'immersió (diària, anual, resp. civil)
Sortida en barca
Funcionament
Preparació al centre El centre funciona del mes de març al mes de novembre. Obrim tots els dies de la setmana a les 9:00h del matí i a les 15:30h de la tarda.
Furgoneta amb remolc
El centre dista 200m del Port de Cala Canyelles. Per recòrrer aquesta distància disposem d'una sèrie de furgonetes amb remolc per transportar els submarinistes totalment equipats i els seus corresponents equips d'immersió.